Als u problemen heeft met inloggen Zie het Cookie topic !Het is 02 dec 2021 21:43
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 
Slimme apparaten voor hobbyisten met zeeaquaria 
Auteur Bericht
Nieuw lid
Nieuw lid

Geregistreerd op: 28 okt 2019 19:32
Berichten: 2
Leeftijd: 102
Woonplaats: Osielsko
Bericht Slimme apparaten voor hobbyisten met zeeaquaria
Slimme apparaten voor hobbyisten met zeeaquaria

Reef Factory heeft een productlijn ontwikkeld die traditionele functies gemeen heeft met andere populaire door aquariumbezitters gebruikte hulpmiddelen, maar aanzienlijk verbeterd is dankzij het gebruik van moderne technologie.
Het aanbod van de fabriktant bevat apparaten zoals LED-lampen, doseerpompen, automatische bijvulsystemen, temperatuurcontrollers, moderne thermometers, waterniveausensors met meldingen, zoutgehaltemeters, pH-meters en binnenkort ook een KH-, Mg-, Ca-, PO4- en NO3-meter en een fenomenale skimmer.

Afbeelding

Smart Reef-systeem

Naast de fysieke producten levert het bedrijf ook hun Smart Reef-systeem. Het is een cloudoplossing die aquariumonderhoud ondersteunt en via een webbrowser of mobiele app kan worden gebruikt. Het systeem bestaat uit panelen die kunnen worden gebruikt om de apparaten te bedienen, schermen met parameters, een meetgeschiedenisfunctie die resultaten over een bepaalde periode weergeeft, een parameterpaneel (met ICP-integratie en binnenkort een professionele agenda voor het onderhoud van een zeeaquarium) en nog veel meer handige hulpmiddelen.

Afbeelding


Beheer je aquarium zonder centrale computer

Apparaten van Reef Factory onderscheiden zich van vergelijkbare producten die op de markt beschikbaar zijn omdat ze het mogelijk maken om je aquarium op afstand (met behulp van de apparaten) te beheren zonder dat je een centrale computer nodig hebt. Elk onderdeel van het systeem is voorzien van een wifi-module en is direct verbonden met de Smart Reef-app die geïnstalleerd is op mobiele apparaten of beschikbaar is via een webbrowser. Je hoeft geen kostbare centrale computer te kopen en je zorgen te maken of hij wel blijft werken.

Afbeelding


Meldingen en sms'en beschermen je aquarium

Stel je een situatie voor waarin de temperatuur in je aquarium een gevaarlijk niveau bereikt en je niet kunt reageren omdat je niet thuis bent en ook niet snel naar huis kunt komen. En omdat je niet thuis bent, ben je niet eens op de hoogte van het gevaar. Als je een Thermo control-apparaat hebt verbonden met de Smart Reef-app, ontvang je een sms/pushmelding over elke mogelijk gevaarlijke temperatuursverandering. Met de app kun je het water in het aquarium bijvullen, informatie ontvangen over de vloeistoffen die beginnen op te raken, maar ook meldingen ontvangen als het automatische bijvulsysteem niet werkt, of over stroomstoringen, zoutgehalte, pH-niveau en nog veel meer.

Afbeelding</center>

Aquarium onder controle

Je kunt alle noodzakelijke parameters op een dashboard op je telefoon, tablet of laptopscherm bekijken, de meetgeschiedenis en andere historische gegevens over de werking van je apparaten raadplegen, je apparaten op afstand bedienen en hun instellingen wijzigen. Je kunt altijd controleren of je apparaten wel goed functioneren.
Daarnaast is het met het Smart Reef-systeem mogelijk om bepaalde taken in te plannen (binnenkort) en je gegevens te delen met andere gebruikers via een speciaal aquariummanagementlogboek dat Reef log heet.
Een gebruikersvriendelijk scherm voor de weergave van ICP-resultaten (geïntegreerd met het bedrijf Triton) zal in 2020 in de app verschijnen.

Afbeelding


Verbeter de kwaliteit van je zeeaquariumbeheer

Bespaar tijd, maak je werk makkelijker, zorg dat je dieren veilig zijn en zorg dat je het comfortabeler hebt - doe je voordeel met de moderne producten en het Smart Reef-systeem van Reef Factory.

Afbeelding


De apparaten zijn verkrijgbaar bij het salesnetwerk van De Jong Marinelife

De apparaten zijn verkrijgbaar bij winkels die samenwerken met De Jong Marinelife.


17 jan 2020 10:55
Profiel Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
  • Advertisement


Powered by phpBB3 © phpBB Group.
Designed by Martin Schipper for Zeewaterforum.
phpBB.nl Vertaling